Tegelzwembad

Tegelzwembad

Wanneer u kiest voor een tegelzwembad kiest u voor een zwembad met een luxueuze uitstraling. Een tegelzwembad past in veel omgevingen en wordt het hoogtepunt van uw tuin of andere ruimte. Tegels of mozaïeken worden veelal aangebracht in bouwkundige baden. Allereerst wordt er een betonnen kuip gerealiseerd of een kelder geplaatst. Hierna kunnen de tegels worden gezet of het mozaïek worden aangebracht. Wij doen dit uiteraard graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van zwembaden.

Onderhoud van uw zwembad

Een tegelzwembad heeft een zeer luxueuze uitstraling en is gezien de vele arbeid welke hierin gaat zitten een kostbare aangelegenheid. Dit type zwembad vraagt echter ook om een zeer nauwkeurige waterbehandeling. Een veelvuldig verstoorde waterbalans kan namelijk zorgen dat de voegen worden aangetast waar na verloop van tijd de tegels los kunnen laten met alle gevolgen van dien. Het onderhouden van uw zwembad is dan ook zeer belangrijk. Buiten dat achterstallig onderhoud slecht is voor de tegels kan het ook slecht voor uzelf zijn. U kunt pas genieten van uw zwembad als het hygiënisch en goed onderhouden is. Uiteraard helpen wij u hier graag bij en kunt u bij ons kiezen voor zowel een onderhoudscontract of onderhoud op aanvraag. Op deze manier heeft u geen omkijken naar het onderhouden van uw zwembad en kunt u er optimaal van genieten.

Interesse in een tegelzwembad?

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vul onderstaand formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.