Renovatie

Renovatie

Elk type zwembad heeft een bepaalde levensduur en is op een gegeven moment aan vernieuwing of vervanging toe. Soms ziet men op tegen de ravage in de tuin welke gepaard kan gaan met een renovatie, maar vaak is het mogelijk om met weinig grof hak- en breekwerk het zwembad er weer piekfijn uit te laten zien en ervoor te zorgen dat deze weer 20 jaar (of langer!) mee kan. Bijna alles is te renoveren!

Vrijwel ieder bad is te renoveren!

Een lek bad? Dan kan het bekleden met een zwembadfolie een mogelijkheid zijn. Is uw bad door verkeerde installatie ingestort? Dan is het plaatsen van een iets kleiner bad in het huidige zwembadgat mogelijk een optie. Een oude installatie? U kunt hoogstwaarschijnlijk honderden euro’s per jaar besparen door te investeren in een nieuwe(re) installatie. Inmiddels hebben wij al diverse renovaties, naar tevredenheid van de klant, verzorgd in zowel binnen als buitenland. Wij renoveren zowel privé alsmede openbare zwembaden.

Interesse in een zwembad renovatie?

Wilt u weten of een renovatie mogelijk is bij uw bad? Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!