Luxury Line

Luxury Line Zwembaden

Onze Luxury Line zwembaden kenmerken zich door de dubbelwandige vinlylester met daartussen honingraat versterking en isolatie. Door toepassing van de honingraat structuur zijn onze zwembad wanden tot wel 3x dikker dan de baden van andere aanbieders. Ook geeft de naadloze gelcoat afwerking een unieke uitstraling aan uw zwembad.

Onze Luxury Line zwembaden zijn zwemklaar verkrijgbaar vanaf € 50.000,- incl. BTW.

Bij ons is dit ook écht zwemklaar! Dus inclusief de bouwkundige voorzieningen en aanleg, een PVC Solar lamellenafdekking, luxe RVS inbouwdelen, onderwaterverlichting, keramische randstenen en filterinstallatie met o.a. UVC desinfectie en automatische watermeting.

De Luxury Line zwembaden zijn in diverse maten leverbaar in de range van 3,2 tot 4,6 meter breedte tot een lengte tussen de 7 en 12 meter.
Elk model heeft (of kan worden uitgevoerd met) een heerlijke, luxe pool lounge of zitbank afwerking.

Nog een mooi kenmerk van de Luxury Line is de weggewerkte oprol afdekking waardoor er geen afdekking zichtbaar is op of in het zwembad. Ook is het zwembad standaard uitgevoerd met een overloop skimmer waardoor de waterlijn tot 2 cm onder de tegels ligt en wat het zwembad een stijlvol karakter geeft.

Onderstaand ziet u alle beschikbare modellen, leverbaar in 3 verschillende kleuren.

Lichtgrijs
Donkergrijs
Wit

 

 

 

Modellen

Klik op het model voor meer informatie en afbeeldingen

Interesse in een Luxury Line zwembad?

Heeft u interesse in een zwembad van onze Luxury Line? Neem dan gerust contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

  • Wij leveren onze Luxury Line zwembaden compleet met keramische randstenen, RVS-inbouwdelen, onderwaterverlichting, een solar PVC lamellenafdekking, filterinstallatie, UVC desinfectie, automatische pompsturing en een Pool Connect (automatische watermeting met pushmeldingen naar uw telefoon)