Monoblok zwembaden

Monoblok zwembaden

Monoblok baden zijn zwembaden die prefab gefabriceerd worden aangeleverd bij u thuis. Deze baden worden geplaatst op een betonnen ondergrond en hierna worden deze baden gestabiliseerd.
Er zijn 2 soorten monobloks leverbaar: de polypropyleen/HDPE zwembaden en het polyester/keramisch/vinylester zwembad.

Het onderscheid tussen deze baden is dat de PP/HDPE baden d.m.v. platen aan elkaar worden gelast. Hierdoor zijn bij deze baden lasnaden zichtbaar. Ook is het polypropyleen en/of HDPE niet een heel stijf materiaal waardoor er na plaatsing “wangen” kunnen ontstaan in de wanden van het zwembad.Een glasvezel versterkt zwembad is afgewerkt met een gelcoat en is hierdoor naadloos afgewerkt ook zijn bij dit type zwembaden zijn altijd de hoeken mooi rond afgewerkt zodat er geen scherpe randen in het zwembad ontstaan.

Wij leveren uitsluitend onze Luxury line zwembaden met vinylester. Deze zwembaden kenmerken zich door de dubbelwandige vinlylester met daartussen honinggraad versterking en isolatie.
Door toepassing van de honinggraad structuur zijn onze zwembad wanden tot wel 3x dikker dan de baden van andere aanbieders.  Ook geeft de naadloze gelcoat afwerking een unieke uitstraling aan uw zwembad.
De Luxury line zwembaden zijn in diverse maten leverbaar in de range van 3,2 tot 4,6 meter breedte tot een lengte tussen de 7 en 12 meter.
Elk model heeft of kan worden uitgevoerd met een heerlijke, luxe pool lounge of zitbank afwerking.
Nog een mooi kenmerk van de Luxury line is de weggewerkte oprol afdekking waardoor er geen afdekking zichtbaar is op of in het zwembad. Ook is het zwembad standaard uitgevoerd met een overloop skimmer waardoor de waterlijn tot 2cm onder de tegels ligt en wat het zwembad een stijlvol karakter geeft.

Een Luxury line zwembad heeft u vanaf € 50.000,- inclusief BTW, compleet aangelegd inclusief bouwkundige voorzieningen, veiligheidsafdekking, solar verwarming, automatische watermeting met WiFi control, complete zuiveringsinstallatie en UVC desinfectie.

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

 

Luxury Line – type Lounge11