Monoblok zwembaden

Monoblok zwembaden

Een monoblok zwembad wordt in de fabriek gefabriceerd en daarna in één geheel op de plaatsingslocatie aangeleverd. Hier wordt het zwembad door middel van een telekraan in het gat gehesen en op een verharde of betonnen vloer geplaatst. Daarna wordt het zwembad gestabiliseerd en gesteld.

Er zijn 2 soorten monobloks leverbaar: de polypropyleen (PP)/HDPE zwembaden en het polyester/keramisch/vinylester zwembad. Het onderscheid tussen deze baden is dat de PP/HDPE baden door middel van platen aan elkaar worden gelast. Hierdoor zijn bij deze baden lasnaden zichtbaar. Ook is het polypropyleen en/of HDPE niet een heel stijf materiaal met als gevolg dat er na plaatsing “wangen” kunnen ontstaan in de wanden van het zwembad. Een glasvezel versterkt zwembad is afgewerkt met een gelcoat en is hierdoor naadloos afgewerkt. Ook zijn bij dit type zwembaden de hoeken mooi rond afgewerkt zodat er geen scherpe randen in het zwembad ontstaan.

Wij leveren uitsluitend onze Luxury line zwembaden vervaardigd uit volledig vinylester.
Een Luxury line zwembad heeft u vanaf € 50.000,- inclusief BTW, compleet aangelegd inclusief bouwkundige voorzieningen, solar veiligheidsafdekking, keramische randstenen, automatische watermeting met WiFi control, complete zuiveringsinstallatie en UVC desinfectie.

Meer weten over onze Luxury Line zwembad en de beschikbare modellen bekijken? Kijk dan op de pagina Luxury Line!

Een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op!

 

Luxury Line – type Lounge11