Zwembad aanleg

Zwembaden

Het hebben van een zwembad is een prachtig bezit voor jong en oud. Voor een verkoelende duik in de zomer of als speelbad voor de (klein-)kinderen. Ook is zwemmen natuurlijk zeer gezond! Zwemmen is een intensieve lichaamsbeweging met vrijwel geen belasting op de gewrichten. Een zwembad in de tuin is daarom een puur genot!

zwembad

Zwembad laten bouwen?

Wanneer u overweegt om een zwembad aan te schaffen komt er veel informatie op u af.

Zo zijn er tal van mogelijkheden voor het type bad, de ideale afmetingen, kleuren, verwarmd (zonder gas!) of niet verwarmd, met of zonder afdekking of overkapping, de techniek en ga zo maar door. Op onze website kunt u zich al goed inlezen in de mogelijkheden. Maar wij kunnen u natuurlijk ook persoonlijk informeren over de mogelijkheden! 

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat kost het aanleggen van een zwembad?

Dit is wel de meest gestelde vraag die wij ontvangen. Er zijn vele soorten zwembaden verkrijgbaar met elk hun voor- en nadelen.

De constructie is uitermate belangrijk!

Het allerbelangrijkste is echter de constructie en de manier waarop het bad geplaatst wordt. Helaas zien wij te vaak dat mensen contact met ons opnemen in verband met een ingestort (staalwand) zwembad. Reden: verkeerde plaatsing. Oók een voordeliger type zwembad dient op de juiste manier geplaatst te worden: op een betonvloer bijvoorbeeld en deze dient te worden gestabiliseerd. Een voordelig zwembad is heel aanlokkelijk echter moet u zich niet verkijken op de installatiekosten. Deze zijn vaak gelijk aan of zelfs hoger dan het aanschafbedrag van het bad zelf!

Bouwkundige of monoblok zwembaden

Wij plaatsen uitsluitend monoblok zwembaden.
Onze luxe monoblok baden beginnen bij € 59.000,- (compleet aangelegd en met luxe opties zoals een solar lamellendek)

Jaarlijkse kosten zwembad

De jaarlijkse kosten voor een zwembad zijn uiteraard afhankelijk van de door u gekozen installatie en opties. Een reëel uitgangspunt is echter dat een zwembad tussen de €1 en €5 per dag kost (electra/gas/chemicaliën/water). Dit bedrag hangt sterk af van de keuzes voor de installatie en verwarming, zoals een frequentiegeregelde pomp en solar of gasgestookte verwarming.

Wij adviseren u graag!

Bent u geïnteresseerd in het bouwen van een zwembad en wilt u graag meer informatie? Heeft u een specifieke vraag? Stel deze gerust. Neem direct contact met ons op door eenvoudig en snel ons contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken van dinsdag tot vrijdag tussen 10.00 en 17.00. Wij helpen u graag verder bij het realiseren van uw droomzwembad!

  • Onvolledige of onjuist ingevulde aanvragen nemen wij NIET in behandeling
  • LET OP! Door de enorme drukte laat onze planning en personeelsbezetting het niet toe nieuwe klanten aan te nemen voor service en/of onderhoud bij zwembaden welke NIET door ons zijn gebouwd/geplaatst.
  • Sleep je bestanden hier of
      Indien uw vraag betrekking heeft op een reeds bestaand zwembad, ontvangen wij graag enkele afbeeldingen van het zwembad en de installatie. Zo kunnen wij u sneller een concreet antwoord verschaffen.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

    Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!