Zwembad laten bouwen

Zwembad laten bouwen

Een verkoelende plons in de zomer of een speelbad voor de (klein)- kinderen, een privé zwembad in de tuin is een heerlijke luxe voor jong en oud! Wanneer u overweegt een zwembad aan te schaffen komt daar veel bij kijken. Daarom helpen wij u. Of u nu op zoek bent naar een bad om baantjes te trekken of naar een bad om te genieten van het mooie weer, wij bieden u allerlei mogelijkheden en kunnen u hier persoonlijk over informeren!

Wie is Zwembadbouwer?

Zwembadbouwer is ontstaan als een familiebedrijf wat sinds het jaar 2000 actief is in de zwembad- en wellnessbranche. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwaardige zwembadbouwer. Wij beschikken over deskundige medewerkers en onderaannemers die allen over een eigen specialisatie beschikken voor het bouwen van uw zwembad.

Soorten zwembaden

Wij bouwen uitsluitend bouwkundige en monoblok zwembaden. Bouwkundige zwembaden worden compleet aangelegd inclusief een filtertechniek, solarverwarming en afdekking. Onze luxe monoblok zwembaden worden compleet aangelegd en zijn voorzien van luxe opties zoals RVS inbouwdelen en solar lamellendek. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een folie zwembad of een tegelzwembad. Een folie zwembad kenmerkt zich door de bekleding van de zwembad kuip door middel van PVC.  Tot slot heeft een tegelzwembad een zeer luxueuze uitstraling. Tegels of mozaïeken worden veelal aangebracht in bouwkundige baden.

Kosten

De kosten van het laten bouwen van een zwembad is een veelgestelde vraag. Het kostenplaatje voor een bouwkundig zwembad ligt al snel rond de €30.000,- en onze luxe monoblok baden beginnen bij €50.000,-. Daarnaast komen er ook jaarlijkse kosten kijken bij een aanschaf van een zwembad. Deze zijn uiteraard afhankelijk van de door u gekozen installatie en opties. Een uitgangspunt is echter dat een zwembad tussen de €1 en €5 per dag kost.

Wij adviseren u graag!

Bent u geïnteresseerd in het laten bouwen van een zwembad en wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij informeren u persoonlijk over alle mogelijkheden! Liever direct een vrijblijvende offerte? Vraag dan deze eenvoudig aan via het offerteformulier! U kunt ons natuurlijk ook telefonische bereiken op 0320-28 20 32.