WHVBZ

WHVBZ

Als exploitant van een zwemgelegenheid in welke hoedanigheid dan ook dient u (en het bad) te voldoen aan de wettelijke normeringen en regelgeving. Zwembadbouwer kan u hierbij helpen! Wanneer wij werken aan openbare gelegenheden uitvoeren, doen wij dit namelijk altijd overeenkomstig met de WHVBZ (Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden).

Wat is de WHVBZ?

In Nederland moet u aan een aantal regels voldoen wanneer u een openbaar zwembad of andere zwemruimte uitbaat. Deze regels zijn vastgelegd in de WHVBZ. Wanneer uw zwembad niet aan deze wetgeving voldoet kan de gemeente of provincie uw zwembad of bedrijf boetes opleggen of zelfs geheel sluiten. Om dit te voorkomen is het dus belangrijk dat uw bad aan bepaalde eisen voldoet. Zwembadbouwer kan u hiermee helpen. Zo kunnen wij u niet alleen helpen op het gebied van hygiëne maar ook op het gebied van energiebesparing.

De service van Zwembadbouwer

Wat kunnen wij voor u betekenen als openbare klant? Heel veel!

Bijvoorbeeld:

– Het optimaliseren van de zwembadpomp middels het toepassen van een frequentieregelaar. Dit zorgt voor betere filtratie en energiebesparing.

– Zwembadrenovatie door middel van het bekleden van het bassin met zwembadfolie. Uw bad is dan als nieuw en gegarandeerd lekkage vrij!

– Het laten uitvoeren van lekdetecties met uitgebreide rapportage.

– Het leveren van chemicaliën tegen een zeer aantrekkelijk tarief.

– Het toepassen van solar- /hybrid pool heating. Door het zwembad geheel of deels te laten verwarmen door middel van de zon draagt u bij aan minder CO2 uitstoot en bespaart u op uw energiekosten. Daarnaast is dit systeem door de huidige subsidie regelingen ook nog eens een zeer interessante investering.

Wij verzorgen werkzaamheden voor o.a.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op! Wij zorgen er graag voor dat uw zwembad volledig voldoet aan de eisen van de WHVBZ. Wilt u graag uw zwembad laten onderhouden of restaureren? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan via ons online contactformulier!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!