Verwarming

Verwarming

Wilt u zoveel mogelijk gebruik kunnen maken van uw zwembad? Kies dan voor de zwembad verwarming van Zwembadbouwer!

zwembadverwarming

Hoger zwemcomfort

Wanneer u er voor kiest om het zwembadwater te verwarmen zorgt u voor een aanzienlijk hoger zwemcomfort en kunt u vaker gebruik maken van uw zwembad. Zo kunt u zelfs in het najaar nog voldoende gebruik maken van uw zwembad en heeft u er gedurende het hele jaar plezier van.

Energiezuinig verwarmen

Zwembadwater verwarmen hoeft geen kostbare zaak te zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw zwembad te laten verwarmen met de kracht van de zon. Hierdoor combineert u comfort met een relatief lage investering. Daarnaast draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu omdat u geen gebruik maakt van gas of andere energiebronnen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

De juiste oplossing

Zwembadbouwer heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, renoveren, bouwen en onderhouden van verschillende soorten zwembaden voor zowel particulieren als organisaties. Wij kunnen u dus adviseren over de juiste oplossing op het gebied van zwembadverwarming voor uw situatie.

Mogelijkheden

Wilt u graag een zwembad laten bouwen? Of heeft u al een bestaand bad waarbij u verwarming wilt laten plaatsen? Dan kunt u bij Zwembadbouwer kiezen uit verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor een energiezuinige, fluisterstille warmtepomp of gebruik maken van uw bestaande Cv-systeem door een warmtewisselaar toe te passen. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen voor hybride verwarming.

Hybride verwarming

Wanneer u kiest voor hybride verwarming maakt u gebruik van een combinatie van verschillende warmtesystemen. Afhankelijk van de mogelijkheden zou u bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een combinatie tussen een warmtepomp en zonnepanelen. Zwembadbouwer kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden en staat u bij met vakkundig advies.

Meer informatie over zwembadverwarming?

Wilt u graag meer weten over zwembadverwarming van Zwembadbouwer? Neem dan contact met ons op! Vul eenvoudig en snel ons contactformulier in.

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

  • Let op! Door de enorme drukte hebben wij op dit moment voor renovatiewerken pas eind 2021 ruimte in de planning! Zwembaden reinigen etc. voeren wij niet uit. Gezien het karakter van onze onderneming; namelijk een bouwbedrijf, voeren wij onderhoudswerkzaamheden alleen uit bij onze eigen aangelegde zwembaden.
  • Sleep je bestanden hier of
      Indien uw vraag betrekking heeft op een reeds bestaand zwembad, ontvangen wij graag enkele afbeeldingen van het zwembad en de installatie. Zo kunnen wij u sneller een concreet antwoord verschaffen.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.