Automatisering

Automatisering

Desinfectie van een zwembad is belangrijk. Dit is handmatig te doen met het gebruik van chloor tabletten en/of poeders, maar dit proces kan ook geheel of gedeeltelijk geautomatiseerd worden. Wij werken hiervoor met onze op maat ontworpen automatiseringspakketten.

Pakket “In Control”

Met het automatiseringspakket “In Control” vult u het zandfilter met de zwembadpomp aan met de volgende onderdelen:
Een UV-C sterilisator
– Een pomp sturing (Een analoge schakeling welke de pomp automatisch in- of uit schakelt. Tevens bevat deze een handmatig bedienbare schakelaar)
– Een Pool Connect

Pool Connect

De Pool Connect is ideaal voor elk type zwembad en zelfs te gebruiken in een spa. De PoolConnect meet zeer accuraat de waterkwaliteit: pH, chloor/redox, temperatuur en geleidbaarheid/zoutgehalte. Wanneer de waterkwaliteit niet optimaal is ontvangt u een push bericht op uw telefoon met daarbij het advies welke chemicaliën u handmatig dient toe te voegen en in welke hoeveelheid.

Filterinstallatie
Filterinstallatie standaard + automatiseringspakket “Auto Pilot”

Pakket “Auto Pilot”

Met het automatiseringspakket “Auto Pilot” vult u het zandfilter met de zwembadpomp aan met de volgende onderdelen:
Een UV-C sterilisator
– Een Pool Control Station
– WiFi Module met app besturing

Ultiem gemak middels de Pool Control Station!

Het is mogelijk om zowel de chloor- als pH waardes volautomatisch te laten meten en doseren. Hiervoor passen wij onze Pool Control Station toe. Deze unit meet de pH, chloor/redox, temperatuur en corrigeert deze waardes automatisch. Ook stuurt de Pool Control Station de zwembadpomp (ook Variable Speed), verwarming, verlichting of andere zwembadopties aan d.m.v. flow, parameter of een instelbaar tijdschema. Deze Pool Control Station kunnen wij leveren in chloor, zout elektrolyse of hydrolyse uitvoering.

Vragen? Neem contact op!

Heeft u nog vragen met betrekking tot automatisering voor uw zwembad? Neem gerust contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!