Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Indien u op regelmatige basis onderhoud wenst, is een onderhoudscontract wellicht iets voor u. Gedurende het seizoen (tussen april en oktober) komen wij eens per 2 maanden bij u langs om de installatie te controleren, te eiken en om benodigd onderhoud uit te voeren. Tevens kunnen wij dan direct chemicaliën en onderhoudsproducten voor u leveren en/of aanvullen.

Om goede waterkwaliteit te kunnen garanderen dient uw installatie aan bepaalde voorwaarden te voldoen.
Indien u onderhoud wenst op een niet door ons gebouwde installatie, vragen wij u vooraf om  informatie en afbeeldingen van de reeds aanwezige techniek aan ons toe te sturen.

Zomer- en winter klaar maken

Binnen het onderhoudscontract kunnen wij ook het zomer- en winterklaar maken van uw zwembad voor u vastleggen. Tevens is het onderhoudscontract naar wens aan te passen. Zo kunt u er voor kiezen om vaker uw zwembad schoon te laten maken of, wanneer u zelf uw zwembad periodiek bijhoudt, juist minder vaak. Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten zoals extra reinigingen.

Storingsdienst met een onderhoudscontract

Wij bieden al onze klanten met een onderhoudscontract een 24- 48 uur storingsdienst. Dit houdt in dat wij binnen 24 tot 48 uur na uw melding de storing komen verhelpen*. Zo kunt u met behulp van Zwembadbouwer binnen korte tijd weer volop genieten van uw zwembad!

*Voorwaarden zijn van toepassing

Woning gekocht met zwembad maar geen onderhoudscontract?

U bent onlangs de gelukkige eigenaar geworden van een nieuwe woning met een zwembad, maar de vorige eigenaar heeft geen documentatie achtergelaten of uitleg gegeven voor het wekelijkse en jaarlijkse onderhoud? Geen probleem! Indien u woonachtig bent in de regio Flevoland, Amsterdam of het Gooi kunt u een afspraak met ons maken voor een bezoek. Tijdens dit bezoek controleren wij het zwembad en de installatie en leggen wij u deze haarfijn uit. Ook aandachtspunten zullen wij u kenbaar maken. Desgewenst met een rapportage.

Meer weten over onze onderhoudscontracten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van onze onderhoudscontracten of wenst u een bezoek of eenmalig onderhoud? Neem dan contact met ons op!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

Let op! Eénmalig onderhoud en/of zomer-/winterklaar maken voeren wij alleen uit in de regio’s Flevoland, het Gooi, Amsterdam en (gedeeltelijk)Noord-Holland.

Onderhoudscontract

  • Sleep je bestanden hier of
      Indien uw vraag betrekking heeft op een reeds bestaand zwembad, ontvangen wij graag enkele afbeeldingen van het zwembad en de installatie. Zo kunnen wij u sneller een concreet antwoord verschaffen.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.