Onderhoudscontract

Onderhoudscontract

Indien u op regelmatige basis onderhoud wenst, is een onderhoudscontract wellicht iets voor u. Gedurende het seizoen (tussen april en oktober) komen wij eens per 2 maanden bij u langs om de installatie te controleren, te eiken en om benodigd onderhoud uit te voeren. Tevens kunnen wij dan direct chemicaliën en onderhoudsproducten voor u leveren en/of aanvullen.

Zomer- en winter klaar maken

Binnen het onderhoudscontract kunnen wij ook het zomer- en winterklaar maken van uw zwembad voor u vastleggen. Tevens is het onderhoudscontract naar wens aan te passen. Zo kunt u er voor kiezen om vaker uw zwembad schoon te laten maken of, wanneer u zelf uw zwembad periodiek bijhoudt, juist minder vaak. Daarnaast bieden wij ook aanvullende diensten zoals extra reinigingen.

Storingsdienst

Wij bieden al onze klanten met een onderhoudscontract een 24- 48 uur storingsdienst. Dit houdt in dat wij binnen 24 tot 48 uur na uw melding de storing komen verhelpen. Zo kunt u met behulp van Zwembadbouwer binnen korte tijd weer volop genieten van uw zwembad!

Onderhoudscontracten voor bedrijven en verenigingen

Zwembadbouwer biedt onderhoudscontracten voor zowel particulieren als bedrijven en verenigingen van eigenaren. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het onderhouden van zowel grote als kleine zwembaden. Heeft u een zwembad dat gebruik maakt van een ander desinfectie systeem? Ook dat is voor de ervaren onderhoudsexperts van Zwembadbouwer geen probleem! Zij kunnen namelijk ieder desinfectie systeem voor u schoonmaken, onderhouden en als het nodig is vervangen.

Meer weten over onze onderhoudscontracten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten van onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan via ons offerteaanvraagformulier! Wilt u liever eenmalig onderhoud uit laten voeren zodat u weer binnen korte tijd weer gebruik kunt maken van uw zwembad? Kijk dan hier voor meer informatie en onze aantrekkelijke tarieven!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.