Onderhoud op aanvraag

Onderhoud op aanvraag

Soms heeft u behoefte aan eenmalig onderhoud of een servicebezoek. Dat kan zijn omdat u bijvoorbeeld een woning met zwembad heeft gekocht en graag wil weten hoe de installatie werkt en wat het onderhoud van het zwembad inhoudt. Of wellicht heeft u een periode wat minder tijd of bent u fysiek even niet in staat om het reinigen van het zwembad op zich te nemen. Om u hiermee te helpen biedt Zwembadbouwer onderhoud op aanvraag.

Voordelen van onderhoud door Zwembadbouwer

Zwembadbouwer is niet alleen expert in het aanleggen, maar ook in het onderhouden van zwembaden. Zo hebben de ervaren servicemonteurs van Zwembadbouwer ervaring met het onderhouden van de meest uiteenlopende reinigingssystemen en pompen. Hierdoor kunnen zij u altijd van dienst zijn om uw zwembad weer volledig klaar te maken voor ieder seizoen.

Onze tarieven

Wij hanteren een tarievenkaart zodat onze klanten direct weten waar ze aan toe zijn. Bekijk hier onze tarieven. Wilt u graag zwembad onderhoud uit laten voeren door Zwembadbouwer, maar eerst een offerte ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Wij voorzien u graag van een offerte op maat.

Veelgestelde vragen

Als eigenaar van een zwembad wilt u natuurlijk niet een onderhoudsbedrijf laten komen wanneer u iets zelf binnen enkele minuten op kunt lossen. Daarom hebben wij een F.A.Q. opgesteld waar u de meest voorkomende vragen op het gebied van onderhoud kunt lezen. Staat uw probleem of vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken! Wij komen graag bij u langs om uw zwembad weer zwem klaar te maken.

Meer weten over onderhoud op aanvraag van Zwembadbouwer?

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van onderhoud? Of heeft u interesse in een onderhoudscontract zodat u zelf niet meer het onderhoud hoeft uit te voeren? Neem dan contact met ons op! Liever direct weten hoeveel een onderhoudscontract voor uw zwembad zou gaan kosten? Vraag dan direct een offerte aan!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.