Gepost op

COVID-19 (Coronavirus) en Zwembadbouwer.nl

COVID 19 – Coronavirus en onze werkzaamheden

Zolang de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM het toelaten zullen wij onze werkzaamheden onverminderd blijven voortzetten.

Bij Zwembadbouwer.nl zijn de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten echter de hoogste prioriteit. Daarom treffen wij als bedrijf per omgaande de onderstaande extra maatregelen.

  1. Afspraken bij u thuis of bij ons op kantoor, zoals het bespreken van een offerte kunnen gewoon doorgang vinden. U wordt vriendelijk verzocht de 1,5meter afstand in acht te nemen.
  2. Servicewerkzaamheden kunnen verricht worden indien de zwembad installatie van buitenaf bereikbaar is. Indien wij in en/of door uw woning moeten om deze te bereiken dient er voldoende afstand gehouden te kunnen worden en verzoeken wij u vriendelijk niet in de technische ruimte aanwezig te zijn zolang de monteur aan het werk is.
  3. Indien een van onze monteurs bij u aan het werk is houden zij minimaal 1,5 meter afstand tot u. Wij verzoeken u deze afstand ook in acht te nemen, handcontact te vermijden en niet vaker dan strikt noodzakelijk in de buurt van de aanwezig te zijn.
  4. Wij verzoeken u, indien u tot de risicogroep behoort OF gezondheidsklachten heeft uw zwembadbenodigdheden niet bij ons af te halen maar deze in de webshop te bestellen en thuis te laten bezorgen. Indien een artikel niet online staat kunt u dit telefonisch of per e-mail aan ons melden.

Veel van onze leveranciers en fabrikanten zijn gevestigd buiten Nederland, binnen Europa. Omdat deze landen hun eigen beleid voeren, welke van dag tot dag kan wijzigen, kan het voorkomen dat leveringen langer duren of zelfs helemaal niet kunnen plaatsvinden.

Klanten waarop dit van toepassing is zullen wij hiervan persoonlijk in kennis stellen.