Gepost op

COVID-19 (Coronavirus) en Zwembadbouwer.nl

COVID 19 – Coronavirus en onze werkzaamheden

Zondag 15 maart heeft de Nederlandse regering extra maatregelen bekend gemaakt om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken.

Zolang de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM het toelaten zullen wij onze werkzaamheden onverminderd blijven voortzetten.

Bij Zwembadbouwer.nl zijn de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten echter de hoogste prioriteit. Daarom treffen wij als bedrijf per omgaande de onderstaande extra maatregelen.

  1. Afspraken bij u thuis of bij ons op kantoor, zoals het bespreken van een offerte kunnen op dit moment geen doorgang vinden. U wordt door ons gebeld voor het inplannen van een nieuwe afspraak of wij bieden de mogelijkheid voor een videogesprek of anderzijds.
  2. Servicewerkzaamheden kunnen niet verricht worden indien de zwembad installatie niet van buitenaf bereikbaar is. Indien wij in en/of door uw woning moeten om deze te bereiken kunnen wij u op dit moment niet helpen. Dit geldt voorlopig ook voor werkzaamheden aan binnenbaden.
  3. Indien een van onze monteurs bij u aan het werk is houden zij minimaal 1,5 meter afstand tot u. Wij verzoeken u deze afstand ook in acht te nemen, handcontact te vermijden en niet vaker dan strikt noodzakelijk in de buurt van de aanwezig te zijn.
  4. Wij verzoeken u, indien u tot de risicogroep behoort OF gezondheidsklachten heeft uw zwembadbenodigdheden niet bij ons af te halen maar deze in de webshop te bestellen en thuis te laten bezorgen. Indien een artikel niet online staat kunt u dit telefonisch of per e-mail aan ons melden.

Deze maatregelen blijven van kracht tot tenminste 6 april 2020. Wijzigingen in de maatregelen en richtlijnen van de overheid en/of het RIVM zullen wij volgen en u daar wederom van op de hoogte brengen.

Veel van onze leveranciers en fabrikanten zijn gevestigd buiten Nederland, binnen Europa. Omdat deze landen hun eigen beleid voeren, welke van dag tot dag kan wijzigen, kan het voorkomen dat leveringen langer duren of zelfs helemaal niet kunnen plaatsvinden.

Klanten waarop dit van toepassing is zullen wij hiervan persoonlijk in kennis stellen.