Lamelafdekking

Lamelafdekking

Wist u dat een ingegraven zwembad tot 80% van zijn warmte verliest via het oppervlaktewater? Om dit te verminderen dient een verwarmd zwembad te worden afgedekt. Dit kunt u doen door gebruik te maken van een lamelafdekking van Zwembadbouwer.

Voordelen van lamelafdekking

Een lamellenafdekking is in staat het gewicht van een huisdier, kind of volwassene te dragen en is daardoor een van de veiligste afdekkingen op de markt. Daarnaast heeft dit type afdekking ook nog eens een uitstekende isolatiewaarde dankzij de met lucht gevulde kamers in de lamellen. Zo bespaart u niet alleen veel tijd als het gaat om het schoonmaken van uw zwembad maar bent u ook nog eens minder geld kwijt aan het verwarmen van het bad!

Verschillende varianten

De lamelafdekking van Zwembadbouwer is beschikbaar in diverse kleuren. Naast de standaard lamelafdekking kunt u ook nog kiezen voor een solar variant waarmee u het bad beter en langer warm kunt houden. Afhankelijk van het seizoen en de locatie van uw bad kunnen deze solar lamellen uw zwembad namelijk 4 tot 8 graden verwarmen.

Montage

Lamelafdekking kan op verschillende manieren worden gemonteerd en bediend. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de voordeligste manier: de handmatige oprol installatie. Bij deze installatie is de afdekking buiten het bad geplaatst en middels een oprol installatie handmatig af te rollen. Voor meer gemak of comfort is er de automatische oprol installatie. Ook hierbij is de afdekking buiten het zwembad geplaatst en kunt u met een druk op de knop deze laten op of afrollen.

Als laatste optie is er nog de esthetisch zeer aantrekkelijke onderwater installatie. Bij deze installatie kunt u de lamelafdekking automatisch op of af laten rollen met behulp van een afstandsbediening. Daarnaast is het mogelijk om de lamelafdekking vrijwel onzichtbaar te monteren door het systeem in een nis te plaatsen.

Meer informatie over onze lamellenafdekking?

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden op het gebied van lamelafdekking? Of wilt u graag advies over de beste afdekking voor uw zwembad? Neem dan contact met ons op via ons online contactformulier of vraag direct een offerte aan!

Een lamellenafdekking is functioneel en veilig