Afdekzeilen

Afdekzeilen

Uw zwembad langer schoonhouden? Het kan met een van de afdekzeilen van Zwembadbouwer!

Voordelen van een afdekzeil

Het aanbrengen van een afdekzeil heeft veel voordelen. Afdekzeilen zijn namelijk niet alleen goedkoper dan een lamellenafdekking of overkapping, maar dragen ook bij aan schoon water. Zo voorkomt een afdekzeil onder andere dat er bladeren en ander vuil in het zwemwater terecht komt. Daarnaast houdt het ook nog eens zonlicht tegen. Hierdoor bent u minder tijd kwijt aan het schoonmaken en het schoonhouden van uw zwembad.

Verschillende soorten afdekzeilen

Wanneer u uw zwembad af wilt dekken hebt u bij Zwembadbouwer keuze uit verschillende soorten afdekzeilen, zoals de noppenfolie en een winterzeil. Lees hieronder meer informatie over deze afdekkingen!

Noppenfolie/Geobubble

Noppenfolie of Geobubble is een heel effectieve afdekking. Zeker op het gebied van isolatie. Dit standaard afdekzeil zorgt naast het isoleren van het warme zwemwater namelijk ook voor een kleine opwarming. Daarnaast houdt het vuil van buitenaf tegen en draagt het eveneens bij aan schoon zwemwater. Dit omdat het zonlicht tegenhoudt en zo de groei van algen voorkomt. Noppenfolie is alleen te leveren met een handmatig oprol installatie systeem.

Winterzeil

Wanneer u in de winter uw badwater schoon en vuilvrij wilt houden kunt u gebruik maken van een zogeheten winterzeil. Dit zeil is volledig lichtdicht en dekt het zwembad volledig af. Hierdoor kunnen vuil en zonlicht niet bij het water komen en heeft uw bad in het voorjaar minder onderhoud nodig om weer zwem klaar gemaakt te worden. De winterzeilen van Zwembadbouwer zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en eenvoudig te monteren.

afdekzeilen
Een winterzeil voorkomt lichtinval en daardoor algengroei gedurende de winterperiode

Meer weten over onze afdekzeilen?

Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten afdekzeilen? Of wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten zwembad afdekkingen? Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand formulier! Wilt u graag weten hoeveel afdekzeil voor uw zwembad zou gaan kosten? Vraag dan direct een offerte aan!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

  • Onvolledige of onjuist ingevulde aanvragen nemen wij NIET in behandeling
  • LET OP! Door de enorme drukte laat onze planning en personeelsbezetting het niet toe nieuwe klanten aan te nemen voor service en/of onderhoud bij zwembaden welke niet door ons zijn gebouwd/geplaatst.
  • Sleep je bestanden hier of
      Indien uw vraag betrekking heeft op een reeds bestaand zwembad, ontvangen wij graag enkele afbeeldingen van het zwembad en de installatie. Zo kunnen wij u sneller een concreet antwoord verschaffen.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.