Afdekking

Zwembadafdekking

Wilt u graag uw zwembad in topconditie houden? Dan kunt u kiezen voor een zwembadafdekking van Zwembadbouwer!

Voordelen van een zwembadafdekking

Het afdekken of overkappen van uw zwembad heeft vele voordelen. Een zwembadafdekking zorgt namelijk niet alleen voor schoner water en minder onderhoud, maar ook nog eens voor meer veiligheid voor mens en dier.

Schoner water

Door te kiezen van een zwembadafdekking van Zwembadbouwer zorgt u er eenvoudig voor dat u minder vuil in het water krijgt, zoals bijvoorbeeld bladeren, insecten en andere ongewenste invloeden.

Minder onderhoud

Wanneer er minder viezigheden in het water komen hoeven de filters van uw zwembad minder vaak geleegd te worden en hoeft u minder vaak een net door het water te halen om bladeren en dergelijke te vangen. Hierdoor hoeft u tevens minder chemicaliën te gebruiken om uw zwembad in de perfecte staat te houden. Dit bespaart u dus niet alleen kosten maar ook moeite.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Veiligheid

Veiligheid is voor velen een onmisbare factor wanneer het gaat over het zwembad. Door te kiezen voor een zwembadafdekking zorgt u er voor dat uw huisdieren of kinderen minder snel in het water terecht kunnen komen. Er bestaan zowel lamellenafdekking als afdekzeilen die zéér veilig zijn voor kind en dier. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Verwarmen of overkapping

Naast een verhoogde veiligheid en schoner badwater zijn er ook zwembadafdekkingen die bijdragen aan het verwarmen van het zwemwater. Hierdoor stijgt de temperatuur van het zwemwater en heeft u ook in de laatste periode van het zwemseizoen nog plezier van uw zwembad. Daarnaast kunt u bij Zwembadbouwer ook kiezen voor verschillende overkappingen. Met een overkapping hebt u als bijkomend voordeel dat het zwemseizoen verlengd kan worden, omdat het zwemmen in slecht weer mogelijk maakt.

Meer weten over zwembadafdekkingen?

Wilt u graag meer informatie over de zwembadafdekkingen van Zwembadbouwer? Neem dan snel en eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag!

Volg ons ook op Facebook, LinkedIn en Instagram!

  • Onvolledige of onjuist ingevulde aanvragen nemen wij NIET in behandeling
  • LET OP! Door de enorme drukte laat onze planning en personeelsbezetting het niet toe nieuwe klanten aan te nemen voor service en/of onderhoud bij zwembaden welke NIET door ons zijn gebouwd/geplaatst.
  • Sleep je bestanden hier of
      Indien uw vraag betrekking heeft op een reeds bestaand zwembad, ontvangen wij graag enkele afbeeldingen van het zwembad en de installatie. Zo kunnen wij u sneller een concreet antwoord verschaffen.
    • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

    Zwembadafdekking